Кариерно развитие

career_1050x399_crop_478b24840a

 

Ако търсите своето кариерно развитие и се стремите да се реализирате на пазара на труда, заповядайте на форум "Кариери и студенти 2018".

 

Защо да посетите форум "Кариери и студенти 2018"?
С него можете поставите началото на своето кариерно търсене. На самия форум можете да откриете подходящата стажантска програма и/или работа за вас.

 

Каква е разликата с другите начини на търсене на стаж и работа?
На форум "Кариери и студенти 2018" ще можете да осъществите „жив“ контакт с представителите на компаниите, които представляват интерес за вас. Така си спестявате чакането да бъдете одобрени по документи. Ще можете да започнете непринуден разговор на момента. Задайте всички въпроси на специалистите от фирмите, които ще участват.

 

Как да се представя по добре?
В търсенето на своята реализация някои от нас се чувстват неуверени в разговорите с представители на компании, чувстват се несигурни в своята подготовка или дори имат нужда от нова насока.

За тази цел сме подготвили "Консултативен център"Там ще можете да получите индивидуални кариерни съвети и консултации по време на изложението.

Запознайте се с HR специалистите, които ще очакват Вас и Вашите CV-та. От тях ще получите насочващи съвети, за да подобрите своето мотивационно писмо и CV. В търсенето на работа всеки трябва да може да представи себе си по най-добрия начин.

 

Не пропускайте да направите своята регистрация.

 

Центърът за кариерно развитие и обучителни ресурси е част от съвременното европейско образование предлагано в Нов български университет. Той предоставя възможност за висококачествени услуги, свързани с професионалното ориентиране и подготовка на студентите, с ефективното партниране между работодатели и студенти. 

 

Контакти:
Нов български университет
ул. Монтевидео №21
Център за кариерно развитие и обучителни ресурси
корпус І, офис 101,
тел: 02/ 81 10 131, 02/ 81 10 141
e-mail: career@nbu.bg
facebook: CareerDevelopmentCenterNBU