Майсторски клас на Сузана Клинчарова

klincharova0910_959x399_pad_478b24840a

Майсторски клас на Сузана Клинчарова

Александрина Кушинчанова печели първа награда на конкурса The Music Competition Onlinе.

 

През 2020г. Александрина Кушинчанова печели първа награда по арфа в онлайн конкурс The Music Competition Onlinе в Париж в 6-то ниво. 


От 2014г. Александрина изучава арфа в Национално музикално училище, София. Високият професионализъм и всеотдайност на нейния педагог в годините на обучение са развили успешно техническите арфови умения на Александрина, моделиращи собствен интерпретационен усет и чувство за стил.


Диполомира се с отличие през 2020г. в Национално музикално училище „Любомир Пипков“, София от класа на д-р Кохар Андонян. Изявите на младата арфистка включват концерти и участия на сценичния подиум като индивидуален изпълнител, солист на камерен ансамбъл „Софийски солисти“ и участник в камерни формации.
През 2015г. печели втора награда на Международния конкурс за млади изпълнители на класически музикални инструменти – България.


През 2019г. печели първа награда на Националния конкурс по хармония „Проф. Парашкев Хаджиев“.
Александрина активно участва в майсторските класове на Сузана Клинчарова в Нов Български университет, Emanuela Degli Esposti, Liseta Rossi, Anna Loro, Viktor Hartobanu, Julia Toshkova, Rositsa Milevska.
Понастоящем Александрина продължава обучението си по арфа в класа на проф.Сузана Клинчарова в НБУ и д-р Кохар Андонян. 

 

 

 

 

 

За Майсторския клас на проф. Сузана Клинчарова: 

 РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА