facebook

Септември - Луиза Павлова

70874446-914981942207928-21341753009913202064-n_1050x399_crop_478b24840a

Луиза Павлова

 

  • Моите професионални предизвикателства:

В момента се развивам в сферата на човешките ресурси. Работя в най-голямата българска агенция за подбор на персонал. Предизвикателства има всеки ден, всяка минута, всяка секунда…Започнах като стажант преди 3 години в агенцията. Тогава нямах никакъв релевантен опит. Най–голямото предизвикателство за мен беше да приема, че в работния процес с хора не всичко зависи от теб, въпреки че си положил максимум усилия. Понякога се случва идеалния кандидат да се откаже по някакви лични причини, или перфектният работодател да замрази подбора на кадри.... но с трудолюбие, постоянство и професионализъм - всичко се постига.

 

  • Какво ме кара да ставам сутрин?

Нетърпението за нови и нови предизвикателства в професионален аспект. Младостта ни предлага изобилие от възможности - не се страхувайте, любопитствайте, търсете,  възползвайте се!

 

  • Моето удовлетворение от работата ми:

Работата на човек обхваща почти 80 % от ежедневието му. Отговорността ми като Senior Recruiter е много голяма и когато хората, които съм препоръчала за подходящото подбрано работно място от мен са доволни, щастливи и благодарни, тогава се чувствам удовлетворена.

 

  • Съществува ли формула за успех и каква е тя?

Да не се отказваш от мечтите си и да се бориш за тях, успехът сам ще те намери по-пътя. Според мен „успешен човек“ е този, който дава от себе си и помага на другите. Успешен си, ако общуваш правилно и посланието ти мотивира хората около теб.

 

  • Каква е ролята и мястото на НБУ в професионалната Ви кариера?

Нов български университет беше първият ми тласък към образованието и професионалното реализиране. Благодарна съм за всички знания и умения придобити по време на следването ми и най-вече споделените добри практики на моите преподаватели.

 

  • Любим преподавател, кой е най-добрият съвет, който получихте от него?

Доц. д-р Елмира Банчева - един прекрасен човек и добър професионалист. От нея научих много за специалността ми както и добри житейски съвети. Радвам се, че имах възможността да я срещна.

 

  • Интереси – хоби:

Участвам в Арт сдружение „Арлекин“- театрална трупа. Сцената ме вдъховява и ми помага да се развивам. Въплащението в различни персонажи е несравнимо усещане.  Другото ми любимо нещо са танците.

 

  • Какво е Вашето послание към настоящи и бъдещи студенти на НБУ?

Използвайте максимално предоставените възможности на знание и ресурсите на НБУ – те наистина са много и отварят не прозорци, а събарят стени! Развивайте и изграждайте себе си като личности, професионалните обучения в компаниите ще свършат останалото.

 

 

 Проследете и харесайте интервюто и в социалните ни мрежи - Фейсбук и LinkedIn!